What is Jade-Rolling and Why do You Need it?

March 27, 2018

Unusta kurgiviilud ja jäävesi, mis siiani meid hommikuse paistetuse ja tumedusse vajunud silmaalustega hädast välja aidanud on. Jadeiidist näorullik teeb seda kõike ning peale selle  näeb ta oma pastelses hiilguses ka meie öökapil imeilus välja!

 

Forget cucumber slices and icy water that  have been the only things saving us from morning puffiness and dark circles around our eyes, until now... Jade-rolling is here to stay and yes, it does it all! Besides, it looks gorgeous and would be a beautiful addition to our bedside tables.

 

 

 

Terminit jade kasutatakse kahe erineva poolvääriskivi - nefriidi ja jadeiidi kohta, mis koosnevad eri silikaat-mineraalidest. Vanas Hiinas kutsuti seda kivimit kuninglikuks kivimiks ning usuti, et see sisaldab Qi-d ehk eluenergiat. Jadeiidi rahustavad võnkumised mõjuvad tasakaalustavalt kogu inimese organismile. Naturaalselt jahedat ja sileda pinnaga kivimit kasutasid Hiina keisrinnad näiteks selleks, et head vaimu säilitada. Tänapäeval on see mugava kujuga rullik hinnatud Hiina meditsiini ja holistilise spa kogemuse ka meieni toonud.

 

The term jade is used to describe two semiprecious stones - nephrite and jadeite. They consist of different silicate minerals. In Ancient China they were called royal stones and it was believed that they are full of "Qi" that means life energy. Relaxing vibrations from jadeite bring balance and have a calming effect on your whole body. Naturally cool stones with a smooth surface were used by Chinese Empresses to stimulate good spirits. Today this stone has been converted into this amazingly pretty beauty tool and it has a lot of promises towards a more relaxed, beautiful skin. Basically it's ancient chinese medicine brought to you!

 

 

Hiinas on jade kivi juba mitmeid sajandeid nii massaažiks nahal, energiakanalitel, kui ka lihastel kasutatud. Külma ja sileda pinnaga rullik parandab naha ja lihaste toonust ja verevarustust, samuti aitab massaaž organismist toksiine väljutada. Selleks, et vereringet parandada, vajab ka meie näonahk vahel osavat stimuleerimist. Paar massaažinippi ja see imelihtne harjumus toimib vananemisvastaselt, rahustab põletikukoldeid ja leevendab stressi.

 

Jade-stone has been used for centuries for massages and muscle relaxation. It's said to tone our skin and stimulate blood circulation. Massage with a jade-roller detoxifies our body and has an anti-aging, anti-stress effect on our skin. I mean who doesn't need that?

 

 

Nüüd võid jätta hüvasti ka paistetuste ja padjanäoga, mida hommikuti paaniliselt sügavkülma pistetud lusika või jääkülma veega leevendada proovime. Massaaž jade-rolleriga parandab lümfitrenaaži ning väljutab vedelikke, mis silmade alla ja põskedesse kogunevad. Nii kaovad võluväel nii tumedad rõngad, kui ka paistetus silmade alt.

 

Now you can say goodbye to pillow-face and puffy eyes, which we panically try to calm down with a cold spoon or ice water every morning. It also improves lymphatic drainage and detoxifies liquids that gather around our eyes and cheeks and make us look like a balloon animal. No more dark circles or puffiness, just like magic!

 

 

Kuid see ei ole veel kõik. Kui oled üks neist inimestest, kes peale enda õhtust ilurutiini okasroosikese kombel kohe magama langeb, siis saab meie kallitest seerumitest ja kreemidest kasu pigem padjapüür kui näonahk. Poolvääriskivist rullik aitab aga meie ilutoodetel kaunilt naha sisse imbuda ja siinkohal ei jookse külgemööda maha ka see rahustav masseeriv tunne, mis heale unele vaid kaasa aitab.

 

But that's not all, if you're one of those people who falls asleep right after their evening beauty routine, it's probably your pillow that gets all the benefits of your expensive elixirs. Jade-rolling helps all the creams and serums soak in your skin and maximize their effect. Also, a relaxing, smoothing massage before bed doesn't hurt, does it?

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload