Happy Kitty, Happy Home...

April 21, 2018

Umbes nädal tagasi sain ma imearmsa pakikese Purina Gourmet sildikesega. Sellele oli ilusti peale maalitud nimi Säde seega ilmselgelt ei olnud see pakike minule vaid hoopis minu vurrudega inglikesele. Kas pole mitte südantsoojendav saada kaunilt pakitud, lipsukesega kaunistatud kingitust, mis on peale selle veel adresseeritud sinu pisikesele kaaslasele. Oi, ta oli nii õnnelik ja kahjuks sain ma tänu sellele pildistada vaid veerandit paki sisust, selleks ajaks oli ta lihtsalt kõik selle juba nahka pistnud!

 

About a week ago I received the cutest little package from Purina Gourmet, I was so surprised when I saw SÄDE written on it, because clearly it wasn't for me but for my tiny angel with whiskers. Isn't that just the most thoughtful thing to send a nicely wrapped package with a bow on it and write my kitty's name on it, I was melting... Obviously he was over the moon about this! From the original package I only managed to photograph a few packets of cat food that he was given, because by that time he had just eaten them all, he is honestly the hungriest cat in the world! 

 

 

 

Säde on 9 kuu vanune prints, kes minu ellu hoopis kingitusena saabus. See lugu oli siis nii, et olen juba meie kohtumisest saati Jamesile rääkinud, kuidas ma ei suuda oma elu ilma kassita elada. Tema sellega aga nõus ei olnud, sest tema armastab koeri ja kassid talle üleüldiselt väga ei meeldinud. Mäletan, et üks õhtu enne selle imelise kingituse saabumist istusime siis elutoa diivanil ja rääkisime sellel teemal. Olin peaaegu pisarates, sest James tegi mulle puust selgeks, et kassil ei ole korteris kõige parem elada ja kummalgi meil ei ole väga tema jaoks aega. 

 

Säde is 9 months old and he was actually a gift from James. I had been telling about how I can't live a life without a kitty since we met. He was always kind of against it because he likes dogs and wasn't a big fan of cats in general. I remember it so well when we were sitting on the living room sofa talking about it one day. I was almost in tears because James was pretty clear about the fact that I just need to get over it since we live in an apartment which isn't a perfect place for a cat and that neither of us just has the time for a pet etc.

 

 

Aga see kõik oli üks suur-suur vale, sest terve see aeg oli ta hoopis midagi vastupidist plaaninud. Nimelt tulin siis üks päev töölt koju ja peale pikka päeva jõime minu parima sõbranna Annaga siin veini ja vaatasime Seksi ja Linna. James oli juuksuris ja mingi aeg tundus mulle, et issand ta on juba 3 tundi juuksuris olnud, kindlasti eksis siia Tallinnasse ära nüüd. Lõpuks jõuab ta siis koju ja uksest astub sisse ka minu õde, Jamesil käes suur loomakast, mille ta mulle ulatab. Ma olin tol hetkel nii shokeeritud, et ma ei osanudki midagi öelda. Otseloomulikult sain ma kohe aru, mis toimub, sest kastist vaatas mulle vastu üks paar hiigelsuuri silmi. Oi, kui õnnelik ma olin! Nad olid kahekesi seda üllatust juba pikka aega plaaninud, nii kavalad. Nimeks sai talle Säde, sest ta anti meile tüdrukuna, aga hiljem tuli välja, et ta on hoopis poiss, seega nüüd on ta poiss nimega Säde, haha. Igaltahel, parim kingitus, mis ma kunagi saanud olen!

 

But it was all a big, big lie, because the next day I came home from work and was just having a wine night with my best friend. James was in the barber shop and at some point I was like where the hell is he, it's been like 3 hours, no one cuts their hair for so long. Finally he walks in the door with my sister, holding a big box. I was literally shocked and frozen since I knew it was an animal carriage box. There she/he was! He was given to us as a girl but it turned out that he's actually a boy so now he's a boy called Säde, haha. I was crying from happiness, it was the best gift I have ever gotten. They had been planning it all along and my sister helped him, how clever. 

 

 

Säde tuli meie koju Pesaleidjast, kus hoolitsetakse kodutute kasside eest. Tahtsin alati endale kiisut, kellel kodu ei ole, sest selle asemel, et endale kallis tõukass osta, tahtsin aidata hoopis neid, kes seda hoolt ja armastust väga vajavad. Ka Säde oli algul nii arg ja esimene nädal peitis ta end diivani taga, ilmselgelt oli ta oma elus palju üle elanud ja seda oli näha tema silmadest. Olen nii õnnelik, et sain talle ilusa kodu anda! Jah, me elame korteris, aga ma olen treeninud ta vestiga jalutama, seega käime me väga tihti aias jalutamas ja ka aega leian ma tema jaoks alati. Olen alati arvanud, et on olemas vaid lahendused, mitte probleemid!

 

Aitäh jällegist Purinale Säde hellitamise eest! Üks õnnelik kiisu teeb tõesti ja kodust õnneliku kodu.

 

Säde was taken from an animal shelter called Pesaleidja. I always wanted to take a kitty from a shelter, because I think it's really important to help those in need instead of buying an expensive breed. Now he's been with us for 9 months and we're happier than ever. Yes, we live in an apartment but I've trained him to walk on harness and I take him out for walks occasionally so there is always a solution for every problem! 

 

Thank you again Purina for spoiling him!

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload