24 and so much more...

July 7, 2018

Sünnipäevad on lihtsalt nii võrratu aeg - palju kallistusi, kingitusi, armsaid soove ja lõpmatud kogused proseccot terve päev! Täna on minu eriline päev ja seekord saan 24 aastaseks. See aasta on olnud kõike muud kui rahulik ja olen selle väikese ajaga suutnud nii palju korda saata. Eelmine aasta samal ajal lõpetasin veel ülikooli ja elasin Inglismaal. Sellest ajast saati olen tagasi Eestisse kolinud, 3 korda töökohta vahetanud ja oma ellu ühe eriti vahva väikese kiisu võtnud. Täna ütlen suurima heameelega, et armastan oma tööd, plaanin järgmise aasta jooksul enda kodu ehitada ja olen 100% rahul ja õnnelik.

 

Birthday's are always such a wonderful time of the year - hugs, presents and unlimited prosecco granted all day! Today is my special day and I'm turning 24. It's been a crazy year and I've done so much. Last year at this time I was graduating from University and was still living in England. Since then I've moved back to Estonia, had 4 different jobs, gotten a kitty called Säde and so much more... Today I'm happy to say that I have the best job ever, I'm planning to build a house and generally I'm happier than ever. 

 

Tänase päeva puhul jagan teiega seda photoshooti, mida me Penelopega paar päeva tagasi Mustamäel pildistamas käisime. Penelope on fantastiline fotograaf, kes püüab valgust ja kauneid hetki lausa imelisel moel. Hetkel on tal käsil challenge, kus iga shoot on veidi ebatavalises lokatsioonis ning just seda tegime ka meie. Ilm oli lihtsalt nii kaunis ja olen tulemustega rohkem kui rahul! Kindlasti tsekkige tema tööd ka siit!

 

For this very special post I'm going to share a photoshoot me and Penelope Russak had just a few days ago. Penelope is an amazing photographer who is currently doing a challenge shooting in very unusual places. This time we went to Mustamäe to discover this industrial area with lots of character. Thankfully the weather was incredible, just look at that beautiful light.. Anyways I absolutely love the results and hope that you will aswell! Make sure you check her other work here!

 

Top from Missguided, jeans from Bershka, bag from Missguided and shoes from Zara.

 

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload