#GLOW with Pixi!

August 8, 2018

Today I have something real special for you. Imagine waking up one day, opening your mailbox and finding a letter from this company you’ve always wanted to work with. Yup, so that happened - I absolutely adore Pixi although I hadn’t used much of their products before besides the famous Glow Tonic, Glow Mud Cleanser and that yummy plumping lipgloss which all were fantastic. I was already in love with their branding, marketing and the whole image so I felt head over heels about this collab. Now I’ve had some time to test their new products and here are my thoughts about them.

 

Täna on mul teile midagi väga erilist…. Kujutage ette ühel päeval üles ärgates oma meilboksist leida kiri brändilt, kellega alati oled koostööd soovinud teha. Minuga juhtus just see, sest ühel hommikul vaatas mulle postkastist vastu kiri Pixi Beautylt. Ma ei ole küll nende tooteid väga palju proovinud peale nende Glow Tonicu, Glow Mud Cleanseri ja ühe väga mõnusa plumping huuleläike. Sellegipoolest olen fännanud nende brändingut, turundust ja üldist imagot. Nüüd oli mul võimalus proovida nende uusimaid tooteid ja siin siis minu mõtted.

 

 

From my gorgeous Pixi box I found a bunch of stuff from their new product lines, including the famous Glow Mist which I was already familiar with from their Instagram feed, a Glow-O2 Oxygen Mask, an Overnight Glow Serum and a Jasmine Oil Blend. Basically I was totally prepared to glow all over..

 

Oma Pixi boksist leidsin siis palju uusi tooteid nagu nende Glow Mist, millega sotsiaalmeediast juba tuttav olin, Glow-O2 näomaski, Overnight Glow seerumi ja Jasmine Oil Blend näoõli - täielikult varustatud selleks, et üleni kumada!

 

 

I started with testing the Oxygen Mask, which has the most interesting texture. It’s like one of those bubble masks but not quite. Providing an immediate anti-fatigue effect, this awakening mask infuses skin with a cocktail of precious vitamins, detoxifying caffeine and free radical-fighting antioxidants, while ‘probiotic lactococcus ferment lysate’ bolsters your skin’s natural defences. This mask is perfect if you have dull and tired skin, besides it’s a lot of fun because it starts foaming up on your skin whilst giving it all of the goodness. I don’t usually go for masks like this because I’m struggling with imperfections and tend to go for the muddy deep-cleansing masks but I was actually super-impressed with this one because what people often forget is that no matter what kind of skin type you have, you still need to feed it with vitamins and antioxidants once in a while. This mask is really good for a quick pick-me-up treat any day, any time, but especially before events or going out.

 

Alustasin siis nende hapnikumaskiga, millel oli päris huvitav tekstuur, meenutab küll neid mullimaske, aga mitte päris. See mask lubab kohest anti-väsimuse efekti ning sisaldab endas mitmeid antioksüdante, vitamiine, kofeiini ja probiootikume, mis tugevdavad naha enda kaitsevõimet. See mask on perfektne nendele, kes on hädas väsinud ilme ja tuhmi nahaga, pealegi on ta jube lõbus, kuna ta mullitab ja kõdistab nahka samal ajal seda mõnusalt toites. Ma isiklikult sellist maski endale ei ostaks, kuna mul on selline rasune nahk ja eelistan igasuguseid puhastavaid mudamaske, aga ausaltöeldes nautisin ma ka seda toodet väga. Tegelikult ei ole ju vahet, milline nahatüüp, sest vahel võiks ikkagist antioksüdantide ja vitamiinidega teda kosutada. Eriti mõnus on seda enne mõnda üritust või väljaminekut kasutada. 

 

 

 

After the mask I put on the Overnight Glow Serum, which is an exfoliating gel working towards a brighter and more radiant skin in the morning. I mean who wouldn’t want that. I read a lot of reviews before putting it on and lots of people were complaining about the sticky texture, but it didn’t bother me at all. I thought it was just super-rich and needed some more time to sink in. Formulated with 10% Glycolic Acid and Arginine, it helps reduce the appearance of fine lines and wrinkles and fades sun spots over time. Meanwhile, Cucumber and Aloe Vera Extracts calm the skin and Vitamins A, C and E nourish. I definitely felt that my skin did look much brighter in the morning and had a nice glow to it as the label promises. Thumbs up from me!

 

Peale maski määrisin endale peale üleööseerumi, mis on selline kooriv geel selleks, et hommikul ärgates nahk ikka rohkem ergas ja kosunud oleks. Kes siis seda ei tahaks? Lugesin enne selle kasutamist ka palju arvustusi ning paljud kurtsid selle kleepuva tekstuuri pärast. Mind see absoluutselt ei häirinud ja arvasin, et ta oli lihtsalt väga rikkalik ja vajas veidi rohkem aega, et nahka sisse imenduda. 10% glükoolhappega ja arginiiniga rikastatud koostis aitab väikestel kortsukestel ja päikesekahjustustel hajuda ning kurk ja aaloe rahustavad nahka. Tundsin hommikul on nahk oli tõesti värskem ja mõnusalt erk, mulle sobis see seerum väga ja soovitan julgelt ka teistele!

 

 

As a moisturiser I used the Jasmine Oil Blend and only that because oils are very rich and my oily skin doesn’t need oil and cream both. I’m a big fan of rose- and lavender oils but never had I tried a Jasmine Blend before. It is very good for treating dry, brittle, or dehydrated skin. It smells so good and doesn’t leave skin oily at all. I use it on my cheeks only because they are dry and have scar marks on them, jasmine oil is very good at treating those! 

 

Kreemi asemel kasutasin tol õhtul siis oma uut jasmiiniõli, mis oli minu jaoks täielik uudistoode. Enda nahal kasutan ma õhtuti kas ainult õli või kreemi, mitte kunagi mõlemat, sest muidu toidan oma nahka üle ja ta muutub eriti rasuseks. Jasmiiniõli on super nendele, kellel on väga kuiv nahk, lisaks aitab ta taastuda armidel ja probleemsetel kohtadel. Kasutan seda oma põskedel, kuna need on minu näos kuivemad kohad, kus leidub ka mõni pisike aknearm. 

 

 

My absolute favorite from all of those products was the Glow Mist and I actually can’t live without it anymore because my skin loves it so much. It’s the loveliest blend of propolis and argan oil, which nourishes the skin throughout the day, hydrates it and gives it an instant glow. I carry it with me at all times and especially have enjoyed using it at festivals and other outdoors events this summer. BTW it also smells gorgeous and definitely belong to my must-haves list from now on!

 

Minu täielikuks lemmikuks osutus aga see spreipudel, milleta ma enam eladagi ei suuda. Väga mõnus argaaniaõli ja propoliidi kooslus toidab ja niisutab nahka terve päeva vältel. See sprei annab tõesti kohese sära ja pealegi lõhnab ta lihtsalt imeliselt! Eriti meeldib mulle seda igasugustele festivalidele kaasa tassida, sest selle kuuma käes on see lausa vajalik. See Glow Mist läks otse minu must-have listi ja soovitan julgelt kõigile!

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload